Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Frio Santander (1418744) - Rocafort de Vallbona (1437507) » 696927421: T70/R1

Copa 696927421 Información oficial sobre el partido 696927421 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido 3 - 4 Rocafort de Vallbona Alineación oficial del equipo 'Rocafort de Vallbona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido 1 - 6 Rocafort de Vallbona Alineación oficial del equipo 'Rocafort de Vallbona' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Frio Santander

Goles Goles

  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Sebastian Adam encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Michele Locati anotar per a A.C. Frio el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Francesco Rabito va donar a A.C. Frio un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del A.C. Frio va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bolesław Kowala, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Rocafort de Vallbona

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sebastian Adam va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 52 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Erick Carhuaricra.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Tristan Cazaban entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rocafort V, un peu providencial d'en Jan Kladivo va situar el 3-3 al panell digital.
  • 173 Minuto 91 (Gol por la derecha): El jugador de Rocafort V Federico Gamberoni va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 91 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miio Pesämaa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Federico Gamberoni va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Erick Carhuaricra al minut 36 semblava entrar, però Sebastian Owsianowski va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 47, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erick Carhuaricra de Rocafort V va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.