Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kermit&Peggy F.C. (1430898) - Sporting Kipast C.F. (990602) » 696926368: T70/R1

Copa 696926368 Información oficial sobre el partido 696926368 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Kermit&Peggy F.C. Alineación oficial del equipo 'Kermit&Peggy F.C.' en el partido 1 - 3 Sporting Kipast C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Kipast C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kermit&Peggy F.C. Alineación oficial del equipo 'Kermit&Peggy F.C.' en el partido 0 - 4 Sporting Kipast C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Kipast C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kermit&Peggy F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Manuel Wilson de Kermit&Peggy, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Gilles Hertog, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Sporting Kipast C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Eric Pangelinan de Sporting va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Eric Pangelinan.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thorwald Hörnflod va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eric Pangelinan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Thorwald Hörnflod quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Christian Mangiacristiani va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kermit&Peggy. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jauhen Zhydkevicz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jauhen Zhydkevicz.