Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lladoners (990321) - UD Amistad (118641) » 696926279: T70/R1

Copa 696926279 Información oficial sobre el partido 696926279 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Unionistas de salamanca cf hattrick Alineación oficial del equipo 'Unionistas de salamanca cf hattrick' en el partido 1 - 3 UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unionistas de salamanca cf hattrick Alineación oficial del equipo 'Unionistas de salamanca cf hattrick' en el partido 1 - 1 UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas de salamanca cf hattrick

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Unionistas va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Leon Elias Grünberg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manuel Abanto que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

UD Amistad

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de István Velez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): Amistad agafava avantatge al minut 100 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xavi Ferrís amb mestria.
  • 143 Minuto 104 (Gol de contra por la derecha): El jugador Xavi Ferrís de Amistad es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Dani Naranjo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Sanz Delfa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Amistad van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Jere Ala va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Amistad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xavi Ferrís, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Amistad sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Karel Wiegmann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Xavi Ferrís va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Karel Wiegmann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.