Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manzanas Mordidas (1586410) - JABATOS MIRANDES 2 (121172) » 696926109: T70/R1

Copa 696926109 Información oficial sobre el partido 696926109 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

Manzanas Mordidas Alineación oficial del equipo 'Manzanas Mordidas' en el partido 9 - 10 JABATOS MIRANDES Alineación oficial del equipo 'JABATOS MIRANDES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Manzanas Mordidas Alineación oficial del equipo 'Manzanas Mordidas' en el partido 4 - 2 JABATOS MIRANDES Alineación oficial del equipo 'JABATOS MIRANDES' en el partido
Tiene una suerte increíble 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manzanas Mordidas

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Manzanas va ser Folke von der Osten.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Folke von der Osten va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Manzanas.
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Manzanas van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Pirust Shakaj va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Folke von der Osten la va rematar Patryk Hans amb una magnífica volea que va fer pujar per a Manzanas el 4 - 3.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Manzanas a 5 - 3. Folke von der Osten va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 6 - 4 va pujar al marcador quan Manzanas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cezary Paczkowski des de dins de l'àrea.
  • 112 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Manzanas equilibrava la balança al minut 105. En Cezary Paczkowski, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 7 a 7 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Manzanas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Folke von der Osten va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joachim Vanhoe.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 90 en Pouya Javani ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Patryk Hans el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 220 Minuto 91 (Ocasión de falta): En Pirust Shakaj es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Konrad Pilarski va xutar fora per a Manzanas, el marcador es va quedar igual: 7 - 7, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Osvaldo César Maiellaro de Manzanas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Manzanas, Armando Sancho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Manzanas Oriol Guisset no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joachim Vanhoe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 10.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Marcos Drundín de Manzanas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 9 - 10.

JABATOS MIRANDES

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MIRANDES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chamseddine Jalawi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Bernhard Christoffersen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bernhard Christoffersen quedar desmarcat i marcar per a MIRANDES al minut 38. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 61 del partit, anotant el 5 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Chamseddine Jalawi.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): MIRANDES va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 6 - 5 quan Kaspar Grischott va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 71 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rene Österle de MIRANDES marcar el 6 - 6 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 91 (Gol por el centro): MIRANDES agafava avantatge al minut 91 de joc en marcar el 6 - 7 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alessandro Pannocchia amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Guzmán de MIRANDES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Guzmán se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Bernhard Christoffersen de MIRANDES, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Osvaldo César Maiellaro en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Rene Österle anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 9 per a MIRANDES.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Torbjörn Jansson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 10.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de MIRANDES Ewan Valker, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Osvaldo César Maiellaro. El marcador continuava 9 - 10.