Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PB Vallirana (1592186) - SpritdeBeer (774277) » 696926029: T70/R1

Copa 696926029 Información oficial sobre el partido 696926029 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

PB Vallirana Alineación oficial del equipo 'PB Vallirana' en el partido 3 - 4 SpritdeBeer Alineación oficial del equipo 'SpritdeBeer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PB Vallirana Alineación oficial del equipo 'PB Vallirana' en el partido 0 - 7 SpritdeBeer Alineación oficial del equipo 'SpritdeBeer' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PB Vallirana

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Vallirana prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en János Kriss va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Vallirana era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abraham Søgaard va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Andrea Di Tuccio va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zdeněk Tihelka. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pietro Schinetti s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

SpritdeBeer

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Abel Åkesson va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats de SpritdeBeer van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Abel Åkesson va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Als 74 minuts de partit, Abel Åkesson de SpritdeBeer va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Trifonius Druwe al minut 76 va permetre a SpritdeBeer prendre avantatge per 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Tamim Al zuaabi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Orlandó Csáki va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Trifonius Druwe, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Cristian Lacrimini de SpritdeBeer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.