Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INTXA S. D (435624) - Griffin Hearts (308458) » 696925843: T70/R1

Copa 696925843 Información oficial sobre el partido 696925843 en Hattrick

27.07.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 1

INTXA S. D Alineación oficial del equipo 'INTXA S. D' en el partido 2 - 0 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
INTXA S. D Alineación oficial del equipo 'INTXA S. D' en el partido 0 - 4 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTXA S. D

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a INTXA va ser Aniello Meconcelli.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Marín Díez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): INTXA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aniello Meconcelli en un 1 contra 1 amb el porter Zikri Suyanto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Francisco Marín Díez gairebé marca per a INTXA al minut 27 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bazyli Trzebuniak va fer al minut 39 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francisco Marín Díez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Marín Díez per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Zikri Suyanto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Griffin Hearts

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Aage Gandrup va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Vergara, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Dean Štavun va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Adam Božović sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Teofil Suchowierski es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dean Štavun estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martín Villafañe, als 68 minuts, va fallar per ben poc.
  • 264 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75 de temps, Martín Villafañe de Griffin va fallar un penal.