Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

robroy FC (776733) - Custom Team (435362) » 695838223: T69/R8

Copa 695838223 Información oficial sobre el partido 695838223 en Hattrick

25.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 8

robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido 1 - 2 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido 1 - 1 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

robroy FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): robroy, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de Zeineddine Fajaj per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Amb 8 minuts disputats, Sergio Palomeque Díaz gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Marc Moll va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Guillermo Ramírez de Mora va marxar de Arnald Fortuny en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de robroy van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Denis Goloushkin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de robroy.

Custom Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): En Pol Tió conduïa pel cercle central i, veient a en Nil Gual desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 187 Minuto 85 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Custom va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Rafel Llach en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Custom va deixar en bona posició a en Aleix Codines per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Custom van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafel Llach va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rafel Llach va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nil Gual rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Vives de Custom va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.