Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kybalion (308591) - Panorama F.C (1594783) » 695746232: T69/R7

Copa 695746232 Información oficial sobre el partido 695746232 en Hattrick

18.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 7

Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 1 - 5 Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 1 - 2 Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kybalion

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Harald Rabensburg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Kybalion es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Elizondo va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Priit Lõiv al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ever Fabián Pereira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Víctor Istueta va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Panorama F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 en Nol Roosenboom va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tô Bặc quedar desmarcat i marcar per a Panorama al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 50 de partit va donar a Panorama l'avantatge per 1 - 3. Àlex Sais en va ser l'anotador.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): El Àlex Sais va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Panorama. 1-4.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Àlex Sais va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Panorama va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Juan Ferruces va quedar-se sol davant el porter Ingo Beltle, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Sivan Perry quasi aconsegueix empatar per Panorama al minut 10, però Ingo Beltle va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Ferruces estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Valeriy Kostinchuk, als 62 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Tô Bặc quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ingo Beltle, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sivan Perry va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tô Bặc es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Aiguaviva després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ingo Beltle va poder desviar-lo a córner.