Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Machine (1415464) - jpg piero (1578330) » 695650207: T69/R6

Copa 695650207 Información oficial sobre el partido 695650207 en Hattrick

11.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 6

Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 3 - 1 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 2 - 0 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Machine

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Football va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Unax Abadiano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Pablo César Arechavaleta va donar a Football un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Modest Lanskov va incrementar l'avantatge de Football amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Al minut 54, Marijan Domijan gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karol Czermak al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo César Arechavaleta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Alejandro Escandón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Karol Czermak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Marijan Domijan de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

jpg piero

Goles Goles

  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Walery Miotk va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Modest Lanskov.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Walery Miotk va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Modest Lanskov per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Hervé Lagadec quasi marca en una jugada assajada de córner que Gani Yakutoğlu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jimmy Rwilomba va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 71. En Hervé Lagadec va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.