Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerditos Salvajes (1367203) - racing de ruzafa (774035) » 695550591: T69/R5

Copa 695550591 Información oficial sobre el partido 695550591 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 2 - 3 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido 4 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
Tiene mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cerditos contenien la respiració mentre en Kamil Kypr s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Manuel Malherbe va donar a Cerditos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aaron Frouws va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Reinaldo Bizarro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Cerditos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Miarons ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Malherbe, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Alberto Fromista va estar a punt d'empatar per a Cerditos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marius Argetoianu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Després de 106 minuts, Edgardo Valiante va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Chris Gwyther de racing va marcar de penal l'empat al minut 35.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 64 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Vallejo de racing marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 93, quan Andrea Zuccato va posar els visitants racing per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Josep Fabrech de racing, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del racing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Montero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.