Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Club Himne (1365358) » 695550473: T69/R5

Copa 695550473 Información oficial sobre el partido 695550473 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 1 - 2 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 3 - 0 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Antonio Damasco de Casas, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Antonio Damasco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Casas.
  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Fryderyk Więdłocha? Un error clamorós seu va donar a Morgan Speranza una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Casas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Damasco en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Valdivieso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Augustus Anderson de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Casas Antonio Damasco quasi va assolir l'empat al minut 64 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Augustus Anderson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 90, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Club Himne

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Gonzalo Quiroga va pentinar un córner cap al segon pal que Robert Englharting va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): El Himne era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Miguel Orbara va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Morgan Speranza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 290 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Hans-Toni Grüneburg va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Gonzalo Quiroga de Himne va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.