Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético de Madrid (120480) - CF Nankatsu (1462023) » 695550376: T69/R5

Copa 695550376 Información oficial sobre el partido 695550376 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido 2 - 5 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido 3 - 5 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Madrid

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els seguidors del Club Atlético van tornar a saltar d'alegria al minut 76. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Eugenio Boffi que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Club Atlético va reduir el marcador al minut 86 a 2 - 5 quan Ilya Yatsko va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jon Hussey i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Club Atlético, però el xut de Eugenio Boffi va sortir bastant desviat.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Franz Oswald va entorpir al marcador d'en Xavier Magem per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Javier Ceta de Nankatsu va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Marcos Frexa de Nankatsu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abdelbassir El-Arouï va augmentar l'avantatge de Nankatsu a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Israel Sánchez Salares va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 4 per a Nankatsu.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 85 minuts, Javier Ceta va superar per velocitat Franz Oswald per posar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Nankatsu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marijus Steputis va desviar el xut final de Antonio Custurer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Javier Ceta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maciej Słodziński de Nankatsu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, 杨 (Yang) 恩仲 (Enzhong) de Nankatsu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.