Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Itoiz Futbol Taldea (310864) - Atabal (1460492) » 695550343: T69/R5

Copa 695550343 Información oficial sobre el partido 695550343 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Itoiz Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Itoiz Futbol Taldea' en el partido 4 - 2 Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Itoiz Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Itoiz Futbol Taldea' en el partido 2 - 1 Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Itoiz Futbol Taldea

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giovanni Ambrosioni la va rematar Svajūnas Kriaučelis amb una magnífica volea que va fer pujar per a Itoiz el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Èric Campanals es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfonso Campos-Molinas va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Itoiz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kalle Kjellsson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Christoffer Gehringer de Itoiz va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ambrosio Pastor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Zakki Handjoyo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Èric Campanals quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mikel Maestro Lista. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Belinchón de Itoiz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Campos-Molinas de Itoiz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atabal

Goles Goles

  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): En Dominik Becks conduïa pel cercle central i, veient a en Eralp Ötüken desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.
  • 187 Minuto 69 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Atabal volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 69 van aconseguir marcar quan en Antón Barcala va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atabal van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Antón Barcala, però la pilota va sortir per sobre del travesser.