Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gin Club (994402) - Llevant F.C. (775139) » 695439703: T69/R4

Copa 695439703 Información oficial sobre el partido 695439703 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Gin Club Alineación oficial del equipo 'Gin Club' en el partido 8 - 9 Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gin Club Alineación oficial del equipo 'Gin Club' en el partido 4 - 1 Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gin Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Vahid Makhmalzadeh de The Gins va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del The Gins van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hugues Berlaen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Antero Annala, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. The Gins es posava per davant!
  • 111 Minuto 98 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ramon Barceló va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. The Gins empatava el partit, 4 a 4, al minut 98.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vahid Makhmalzadeh va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Cálico Eizaga va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tom Hansson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Hugues Berlaen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Noel García-Drake va xutar fora per a The Gins, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de The Gins, Ramon Barceló, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de The Gins Vlad Grigore no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ínigo Boira es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Tom Hansson de The Gins, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ínigo Boira en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.

Llevant F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Llevant va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Enrique Camasobras va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Llevant va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tom Linge, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 81 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Inar Orkaiztegi marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Llevant prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Matheus Luís Ferronatto.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Hèctor Marquès va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Martín Gálviz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Inar Orkaiztegi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Monje, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Llevant va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gersom Chitanie, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Inar Orkaiztegi de Llevant es va emportar una amonestació al minut 103 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Llevant Filimonas Mparmpetakis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro Monje es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Vladimir Thomsen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Llevant.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Aske Iversen de Llevant, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alejandro Monje en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Enrique Camasobras anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Llevant.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Gersom Chitanie anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 9 per a Llevant.