Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Twilight Hall F.C. (797362) - FrenaGoL (1588246) » 695439438: T69/R4

Copa 695439438 Información oficial sobre el partido 695439438 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Twilight Hall F.C. Alineación oficial del equipo 'Twilight Hall F.C.' en el partido 2 - 0 Sâmbara Beats F.C. Alineación oficial del equipo 'Sâmbara Beats F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Twilight Hall F.C. Alineación oficial del equipo 'Twilight Hall F.C.' en el partido 4 - 0 Sâmbara Beats F.C. Alineación oficial del equipo 'Sâmbara Beats F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Twilight Hall F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Twilight prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Chema Santana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Endika Anaut, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Twilight.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aleksi Vikman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En István Fülöp va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Twilight se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Aleksi Vikman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andoni Zubizarreta al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Angosto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en István Fülöp. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Chema Santana gairebé va marcar per a Twilight des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Sâmbara Beats F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ramiro Gispert va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jacint Gassol, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sâmbara va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martin Grünenwald va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Martin Grünenwald va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ovidiu Echim de Sâmbara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.