Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doom Assault R.C.D. (118032) - This Is The Way. (309350) » 695439276: T69/R4

Copa 695439276 Información oficial sobre el partido 695439276 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 2 - 7 This Is The Way. Alineación oficial del equipo 'This Is The Way.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 2 - 3 This Is The Way. Alineación oficial del equipo 'This Is The Way.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Assault van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Erramel Beortegi en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Assault van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en José María Balboa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Solano de Assault es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Assault va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Erramel Beortegi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José María Romero Pérez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Yepes.

This Is The Way.

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Peter Okurapa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): The Way va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bjarke Correll, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Utku Hakan Bulak que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bjarke Correll de The Way l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 56 de partit.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Utku Hakan Bulak de The Way va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Manuel Mato Cano, corrent com un esperitat, superà primer Raúl Carranes per velocitat, i després el porter posant el 2 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Peter Okurapa va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Manuel Mato Cano era molt més ràpid que el defensa Raúl Carranes. Al minut 83, el jugador de The Way va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Manuel Mato Cano va estar a punt de posar per davant a The Way amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Moro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Peter Okurapa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Peter Okurapa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jordi Tuxans al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Trevor O'Reilly va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Carlos Cusagages al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Okurapa de The Way amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.