Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vindalhoo C. F. (120137) - Red Style. (1372463) » 695439101: T69/R4

Copa 695439101 Información oficial sobre el partido 695439101 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 0 - 2 Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 0 - 1 Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vindalhoo C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Wojciech Basara de Vindalhoo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Baldomer Magret que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Vindalhoo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Cesare Theillard des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Jan-Ingvar Tran va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Vindalhoo van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Iskren Kurtev no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aivars Paeglītis de Vindalhoo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aivars Paeglītis es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62 en Jan-Ingvar Tran va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Woll es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Red Style.

Goles Goles

  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Style. volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 57 van aconseguir marcar quan en 包 (Bao) 偌君 (Ruojun) va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 58 (Gol tiro lejano): Després de 58 minuts el Style., amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Pepe Amiot sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): El Style. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 34, en Zaqueo Herreros va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Zaqueo Herreros ja els havia advertit que el porter contrari, en Fausto Chiusano, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Maestroni.