Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Endwolers (773246) - Ala48CV (1601265) » 695439016: T69/R4

Copa 695439016 Información oficial sobre el partido 695439016 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 5 - 3 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 1 - 0 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
Tiene mucha potra 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Endwolers va posar-se per davant 1 - 0 al minut 16, quan Christof Sager va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Manuel Zorita va poder marcar per a Endwolers en un servei de cantonada picat per en Christof Sager quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sergey Bukvarev quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Manuel Zorita de Endwolers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Manuel Zorita de Endwolers li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Manuel Conchares posant el 2 - 1 a l'electrònic.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Sergey Bukvarev de Endwolers va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Manuel Conchares s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Endwolers Carolus Dandois, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manuel Conchares. El marcador continuava 3 - 2.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): En Jan Francis Bullemer no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Manuel Conchares encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 2 per a Endwolers.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Endwolers, Tommi Rotola-Pukkila, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lineker eren letals, i Francisco Elizagaray va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Valera Murcia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Fabrizio Chiellini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Lineker.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ignacio Valera Murcia va xutar fora per a Lineker, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marco Ortuondo xutant per a Lineker va fer anar la pilota just on la volia, però Timuçin Arsoy, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Francisco Elizagaray de Lineker, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timuçin Arsoy en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.