Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san petasburgo (1597511) - Taboada F.S (773629) » 695438879: T69/R4

Copa 695438879 Información oficial sobre el partido 695438879 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido 2 - 4 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido 1 - 2 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san petasburgo

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de petasburgo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Todor Mirošević, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va premiar petasburgo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Florian Jeanne va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Taboada F.S

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Als 51 minuts de partit, Massimo Jervasi de Taboada va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Darragh Keogh per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Passats 94 minuts de partit, Taboada es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Edvintas Voltvikas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al 104 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Taboada augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ambroży Łukowicz es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Taboada va estar a punt de marcar quan Hans-Erik Salomonsen va fer una passada impressionant a 韩 (Han) 文洋 (Wenyang), que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Ali Yafi va estar a punt de posar per davant a Taboada amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavel Borodulin va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Hans-Erik Salomonsen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Taboada va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paco Atance que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Al minut 101 Strahinja Bogićević va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de 韩 (Han) 文洋 (Wenyang), i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 102 (Ocasión evento especial córner peinado): Darragh Keogh quasi marca en una jugada assajada de córner que Nicu Iorga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.