Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liletas (774867) - Birras y Petas (436194) » 695281462: T69/R3

Copa 695281462 Información oficial sobre el partido 695281462 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 3 - 2 Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 1 - 2 Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,4 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liletas

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Pierino Siso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de liletas.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roberto Curinga va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): liletas prenia la batuta de l'encontre al minut 98, quan en Pierino Siso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Hossam Mesbah una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Nicola Seccarecci va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de liletas, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Pablo César Galdón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): liletas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 97 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Obregón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Birras y Petas

Goles Goles

  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Armando Turpín va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Birras, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Sami Montin, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Armando Turpín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Tomy Bidault quasi aconsegueix empatar per Birras al minut 100, però Luis Eduardo Vega va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tom Rauch de Birras es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tom Rauch de Birras va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".