Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bannx Dolerox (49138) - Peral United (486091) » 695281050: T69/R3

Copa 695281050 Información oficial sobre el partido 695281050 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido 0 - 1 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido 0 - 1 Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bannx Dolerox

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dolerox, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Józef Sibik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dolerox va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Máximo Weyler va sortir per sobre el travesser.
  • 220 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Józef Sibik es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Dolerox van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Máximo Weyler des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Carlos Grajal de Dolerox va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Peral United

Goles Goles

  • 170 Minuto 92 (Gol de falta): Morteza Oliaei va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 92. 0 - 1 per a United.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Morteza Oliaei al minut 89 semblava entrar, però Gonzalo Dago va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 284 Minuto 113 (Ocasión de penalti): Morteza Oliaei de United va fallar un penal al minut 113, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Moisés Molina Moreno va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Boronat de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.