Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. PUJO (776569) - Real Unión Dominguera (775823) » 695098652: T69/R2

Copa 695098652 Información oficial sobre el partido 695098652 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

F.C. PUJO Alineación oficial del equipo 'F.C. PUJO' en el partido 1 - 3 Real Unión Dominguera Alineación oficial del equipo 'Real Unión Dominguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. PUJO Alineación oficial del equipo 'F.C. PUJO' en el partido 2 - 1 Real Unión Dominguera Alineación oficial del equipo 'Real Unión Dominguera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PUJO

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Harriet Mendiain entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PUJO F.C., un peu providencial d'en Fernando Izaguirre va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Izaguirre va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Kit va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Ermis Armoutidis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ivan Kit va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Ruso de PUJO F.C. es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jaime Ruso se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Real Unión Dominguera

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador visitant Hasan Mahmood va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 63 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 108 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 108 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dominguera. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Dolkiti Lataburu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 109 (Gol por la derecha): Al 109 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dominguera augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alois Lehnert es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Dominguera van sortir al contraatac al minut 13, però Alois Lehnert va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tayfur Örnek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emilio Franco Rodríguez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Hasan Mahmood, al minut 58 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noel Eitel de Dominguera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.