Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Barreiros Diesel (308629) - FCB Raúl's team (1461582) » 695097566: T69/R2

Copa 695097566 Información oficial sobre el partido 695097566 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 7 - 4 FCB Raúl's team Alineación oficial del equipo 'FCB Raúl's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 7 - 1 FCB Raúl's team Alineación oficial del equipo 'FCB Raúl's team' en el partido
Tiene un resultado normal 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Barreiros Diesel

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ste O'Reilly llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Stefan Petrović de Barreiros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Barreiros va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 53 Riccardo Di Nanni va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Barreiros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fávila Vallejo va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barreiros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Carreras Serra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barreiros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ronnie van Veen va posar el 6 - 3 al marcador.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Waldemar Giergiel no va poder aturar Ronnie van Veen de Barreiros, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 90 el 7 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Riccardo Di Nanni va marxar per velocitat al minut 3 i va fer una passada de la mort a Fávila Vallejo, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Barreiros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fávila Vallejo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Rafael Hurtado de Mendoza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barreiros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Pedro Carreras Serra de Barreiros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FCB Raúl's team

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tibor Müller va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bogusław Szejner, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Aleksi Karhe va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 59 minuts, Marcel Mortreux va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 3.
  • 152 Minuto 91 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 7 - 4 quan Raphaël Rousselot va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 91 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Raúls van seguir progressant per la banda dreta. Norbert Szűcs va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.