Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lantes FC (120268) - Desnombrados (1585054) » 695097428: T69/R2

Copa 695097428 Información oficial sobre el partido 695097428 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

xiletapeluda Alineación oficial del equipo 'xiletapeluda' en el partido 2 - 3 Desnombrados Alineación oficial del equipo 'Desnombrados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xiletapeluda Alineación oficial del equipo 'xiletapeluda' en el partido 1 - 0 Desnombrados Alineación oficial del equipo 'Desnombrados' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xiletapeluda

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Adam Wagenhoff va poder marcar per a xiletapeluda en un servei de cantonada picat per en Matthias-Kevin Obreiter quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Krisztofer Babiák arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): xiletapeluda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Robert Sessegnon en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Pimentel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Unndór Ragnarsson de xiletapeluda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Sven-Olov Silfwerstål anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a xiletapeluda.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Zygmunt Szylko de xiletapeluda va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Unndór Ragnarsson de xiletapeluda anava molt fort i col·locat però Jesús Pimentel no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Robert Sessegnon de xiletapeluda, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús Pimentel en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de xiletapeluda, Jules Renard, col·locà la pilota just a les mans d'en Jesús Pimentel. El marcador: 2 - 2.

Desnombrados

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Baudelio Bordalás de Desnombrados, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Desnombrados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sven-Olov Silfwerstål va desviar el xut final de Xonás Piña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Desnombrados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ats Sinimäe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): En Ilari Arbieto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Sabino Solaetxea va marcar al minut 117 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alfonso Maino va xutar fora per a Desnombrados, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Desnombrados, Luis Trecken, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Desnombrados Baudelio Bordalás no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sven-Olov Silfwerstål es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Imanol López, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sven-Olov Silfwerstål va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Desnombrados i 2 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Ilari Arbieto de Desnombrados va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 3 al marcador.