Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merseyside Red (796823) - Pennywise PW (125364) » 695096814: T69/R2

Copa 695096814 Información oficial sobre el partido 695096814 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido 2 - 4 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido 0 - 2 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merseyside Red

Goles Goles

  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 83 minuts de joc, 甄 (Zhen) 廷富 (Tingfu), corrent com un esperitat, superà primer Kostas Maltezos per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Merseyside sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ştefan Marţi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Merseyside va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ştefan Marţi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 甄 (Zhen) 廷富 (Tingfu), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Ştefan Marţi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Merseyside que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Merseyside va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ştefan Marţi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yannic Hoenck de Merseyside va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julián Urzáiz de Merseyside va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorden De Craemer de Merseyside es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Seddik Mokrani de Merseyside, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kazimierz Anczewski en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Merseyside Julián Urzáiz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kazimierz Anczewski. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Merseyside Jorden De Craemer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Merseyside, Yannic Hoenck, col·locà la pilota just a les mans d'en Kazimierz Anczewski. El marcador: 2 - 4.

Pennywise PW

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pennywise prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Józef Perłowski.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Juan Antonio Navarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kostas Maltezos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Pennywise va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Carsten Hochauf va quedar-se sol davant el porter Juan Antonio Navarro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Gérald Michel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Wojciech Majda va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Quint Leclercq ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Wojciech Majda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pennywise quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carsten Hochauf va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Giuliano Roncaglia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Antonio Navarro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Giuliano Roncaglia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Al minut 97 de partit, Kostas Maltezos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 98 (Ocasión de falta): Wojciech Majda va xutar magistralment una falta al minut 98 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Wojciech Majda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Pennywise.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Pennywise, Kazimierz Anczewski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Kostas Maltezos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.