Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD PARLA FOOTBALL (1581062) - Real Horna (1418519) » 695095313: T69/R2

Copa 695095313 Información oficial sobre el partido 695095313 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

El Campo Z.N. Alineación oficial del equipo 'El Campo Z.N.' en el partido 4 - 1 Casillas de Flores FC Alineación oficial del equipo 'Casillas de Flores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Campo Z.N. Alineación oficial del equipo 'El Campo Z.N.' en el partido 2 - 0 Casillas de Flores FC Alineación oficial del equipo 'Casillas de Flores FC' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Campo Z.N.

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del el campo z amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Jurgen Brugge en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 于 (Yu) 泽维 (Zewei)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Eric Pasching va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de el campo z Zenon Stański quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jadran Ljubinković va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 90 (Ocasión de falta): Amb 90 minuts disputats, Jacint Solà gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eduardo Iruñela va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): el campo z va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacint Solà va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Iruñela.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): el campo z va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Oskar Roggon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 102 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): el campo z va estar a punt de marcar quan Gyula Bohus va fer una passada impressionant a Jacint Solà, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agustín Name de el campo z va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jacint Solà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a el campo z.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gyula Bohus, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Eduardo Iruñela va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de el campo z i 2 - 1 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Agustín Name de el campo z és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de el campo z 于 (Yu) 泽维 (Zewei) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eduardo Iruñela es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

Casillas de Flores FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 39 minuts, Ramón Benavides va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Giurge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Casiopeo Doms xutant per a Casillas va fer anar la pilota just on la volia, però Gyula Bohus, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Casillas Ramón Benavides va intentar enganyar Gyula Bohus amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Gabás va xutar fora per a Casillas, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!