Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Foxies (436361) - Estrella Azul de Entrevías (988099) » 695095278: T69/R2

Copa 695095278 Información oficial sobre el partido 695095278 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

F.C. Foxies Alineación oficial del equipo 'F.C. Foxies' en el partido 5 - 6 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Foxies Alineación oficial del equipo 'F.C. Foxies' en el partido 3 - 1 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
Tiene suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Foxies

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Estanislao Diellos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Foxies se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Wolff Zobel va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Foxies empatava el partit, 2 a 2, al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Harry Borstel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Foxies se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Foxies va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Cédric Mercier va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nizam Batu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Barnabás János va rematar alt.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Foxies va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Geo Ghiurţu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Barrera Rodríguez.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Estanislao Diellos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Foxies va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Harry Borstel en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Barrera Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nizam Batu de Foxies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Barnabás János de Foxies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Omar Jaeger de Foxies va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Omossola Essombe va xutar fora per a Foxies, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Foxies, Harry Borstel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Wolff Zobel de Foxies anava molt fort i col·locat però Víctor Barrera Rodríguez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Foxies Omar Jaeger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Barrera Rodríguez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Cédric Mercier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Foxies.

Estrella Azul de Entrevías

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lukas Bluhm va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gianfrancesco Fontanili la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joaquín Azpilicueta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Entrevías.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Azpilicueta de Entrevías va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giovanni DiTerlizzi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Entrevías, Abelard Masqué, col·locà la pilota just a les mans d'en Arnold Szima. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Espen Handelsby anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Entrevías.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gianfrancesco Fontanili va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Lukas Bluhm de Entrevías, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arnold Szima en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Entrevías, Joaquín Azpilicueta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.