Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARCOSCAR (775435) - Rayo Maño F.C. (799530) » 695095162: T69/R2

Copa 695095162 Información oficial sobre el partido 695095162 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

MARCOSCAR Alineación oficial del equipo 'MARCOSCAR' en el partido 2 - 3 IRON BRIDGE SPORTS Alineación oficial del equipo 'IRON BRIDGE SPORTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
MARCOSCAR Alineación oficial del equipo 'MARCOSCAR' en el partido 2 - 5 IRON BRIDGE SPORTS Alineación oficial del equipo 'IRON BRIDGE SPORTS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARCOSCAR

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): MARCOSCAR va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Dobroslav Faltýnek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Ciro Pacher va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de MARCOSCAR.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): MARCOSCAR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ciro Pacher va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Perpunter.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dobroslav Faltýnek va rematar alt.

IRON BRIDGE SPORTS

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per BRIDGE va ser Karl Arpa, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ray Kerkhof que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Passats 91 minuts de partit, BRIDGE es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Miikka Muuronen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Davide Carozza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tunç Gökbulut, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Ray Kerkhof va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Anselmo Muzzio va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Joachim Boeve, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ulisse Evola va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tunç Gökbulut va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miikka Muuronen de BRIDGE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Thirard.