Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polisacàrids (122134) - C.A. Furvus (310126) » 695095118: T69/R2

Copa 695095118 Información oficial sobre el partido 695095118 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Polisacàrids Alineación oficial del equipo 'Polisacàrids' en el partido 2 - 6 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Polisacàrids Alineación oficial del equipo 'Polisacàrids' en el partido 0 - 9 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polisacàrids

Goles Goles

  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Polisacàrids va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ramon Baldenweg la va transformar en el 1 - 3.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Daniël Keisse va pentinar un córner cap al segon pal que Dawid Kunert va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 33 minuts de joc, Dawid Kunert semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Polisacàrids va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Fiera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ovidiu Coşofreţ, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ovidiu Coşofreţ de Polisacàrids va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.A. Furvus

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Abel Español va posar els visitants Furvus per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Furvus l'avantatge per 0 - 2. Toni Pallicer en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Toni Pallicer va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Furvus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Àngel Carbó va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Àngel Carbó va augmentar l'avantatge de Furvus a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Toni Pallicer va augmentar l'avantatge de Furvus a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ramon Baldenweg haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Furvus al minut 36.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 José Javier Bellota va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vitín Arizmendi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 53 per Àngel Carbó va anar a parar a la creueta.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Furvus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Toni Pallicer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.