Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonastre f.c (125335) - Els Dimonis (794606) » 695094713: T69/R2

Copa 695094713 Información oficial sobre el partido 695094713 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

F. C. Bacanal Alineación oficial del equipo 'F. C. Bacanal' en el partido 4 - 6 Els Dimonis Alineación oficial del equipo 'Els Dimonis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Bacanal Alineación oficial del equipo 'F. C. Bacanal' en el partido 1 - 2 Els Dimonis Alineación oficial del equipo 'Els Dimonis' en el partido
Tiene bastante suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Bacanal

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivan Caelles, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bacanal se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cristóbal Cianciarulo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Cristóbal Cianciarulo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Bacanal es posava per davant!
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Galeón estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sadurniño Pouso va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Bacanal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ivan Caelles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vasil Todorinov.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Anatolio Amil del Bacanal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vasil Todorinov al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gianni Incatasciato va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Galeón va xutar fora per a Bacanal, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bacanal, Sadurniño Pouso, col·locà la pilota just a les mans d'en Vasil Todorinov. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Anatolio Amil de Bacanal va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Luis Mari Martínez de Franco de Bacanal anava molt fort i col·locat però Vasil Todorinov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.

Els Dimonis

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Dimonis va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jorge Ramírez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Roman Hrňa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dimonis, Amit Bogaraju, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jorge Ramírez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Iago Rueda Pérez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Jorge Ramírez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mariusz Korenkiewicz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jorge Ramírez quasi aconsegueix empatar per Dimonis al minut 32, però Mariusz Korenkiewicz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dimonis Roman Hrňa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mariusz Korenkiewicz. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Edmundo Mulero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Amit Bogaraju de Dimonis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Dimonis Joaquim Blanch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mariusz Korenkiewicz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.