Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JouCars FC (1372514) - Sant Elm Serpientes (493130) » 695091985: T69/R2

Copa 695091985 Información oficial sobre el partido 695091985 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

JouCars FC Alineación oficial del equipo 'JouCars FC' en el partido 2 - 3 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JouCars FC Alineación oficial del equipo 'JouCars FC' en el partido 2 - 0 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JouCars FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Renzo Ramunno ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, JouCars es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El JouCars no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Takis Mperzovitis es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jukka Hyyryläinen del JouCars ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Renzo Ramunno, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Lars Umlauf va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Caner Taylan va xutar a fora.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Paulo de Rada va enviar un xut des de 40 metres al minut 75, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José María Halcón no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Takis Mperzovitis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 35 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fabio La Piana de Serpientes marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Serpientes sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Witold Stefanowski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Prokop Niedzielan va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Serpientes i marcant el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Witold Stefanowski.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Iordăchescu de Serpientes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.