Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godai (1459745) - Estepa Industrial CD (1434925) » 692147190: T69/J4/VII

Liga 692147190 Información oficial sobre el partido 692147190 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.1005 (39041)

C.D Suarzo Alineación oficial del equipo 'C.D Suarzo' en el partido 0 - 1 Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido
0 - 1 Franco Mognol (75')
C.D Suarzo Alineación oficial del equipo 'C.D Suarzo' en el partido 0 - 1 Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D Suarzo Alineación oficial del equipo 'C.D Suarzo' en el partido 4 - 0 Estepa Industrial CD Alineación oficial del equipo 'Estepa Industrial CD' en el partido
Es un cenizo 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Suarzo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Erregu Oiartzabal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Suarzo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oxel Oianluze va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Digno Bexo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Suarzo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Christos Serís, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Suarzo va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Raúl Zuazo Bernabeu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ganeroitz Solaguren va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 288 Minuto 69 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Suarzo, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 69 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Núñez de Alava de Suarzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Estepa Industrial CD

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Franco Mognol era molt més ràpid que el defensa Erregu Oiartzabal. Al minut 75, el jugador de Estepa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.