Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Alfacar (1339909) - FC Epiplón (1430654) » 692146455: T69/J2/VII

Liga 692146455 Información oficial sobre el partido 692146455 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.992 (39028)

Olimpic la Garriga Alineación oficial del equipo 'Olimpic la Garriga' en el partido 0 - 0 Guarriors del Valle Alineación oficial del equipo 'Guarriors del Valle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpic la Garriga Alineación oficial del equipo 'Olimpic la Garriga' en el partido 2 - 1 Guarriors del Valle Alineación oficial del equipo 'Guarriors del Valle' en el partido
Tiene mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpic la Garriga

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Olimpic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pepe Cagigal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Olimpic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Albentosa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Olimpic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jordi Albentosa en un 1 contra 1 amb el porter Lucian Lupuşor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Olimpic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Pepe Cagigal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Suso Calera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Jordi Albentosa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Pepe Cagigal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Olimpic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Gutiérrez-Solana de Olimpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Esteban Rubiales de Olimpic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Guarriors del Valle

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antxo Mendoza no va ser aprofitada per en Enrique Amigó que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): El Guarriors va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 82 amb un llançament de falta perillós. En Juan García de Luera però, la va tirar centrada i amb poca potència.