Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Dattiers (307562) - Goikara F.C. (489241) » 692145905: T69/J5/VII

Liga 692145905 Información oficial sobre el partido 692145905 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.982 (39018)

Rayito Vallecano FC Alineación oficial del equipo 'Rayito Vallecano FC' en el partido 2 - 1 Unión Porcina Alineación oficial del equipo 'Unión Porcina' en el partido
Neil Elsdon (42') 1 - 0
1 - 1 Alain Maestruarena (64')
啓生 (Hiroo) 牧野 (Makino) (74') 2 - 1
Rayito Vallecano FC Alineación oficial del equipo 'Rayito Vallecano FC' en el partido 2 - 1 Unión Porcina Alineación oficial del equipo 'Unión Porcina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayito Vallecano FC Alineación oficial del equipo 'Rayito Vallecano FC' en el partido 2 - 1 Unión Porcina Alineación oficial del equipo 'Unión Porcina' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,3 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayito Vallecano FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Neil Elsdon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vallecano es posava per davant!
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 啓生 (Hiroo) 牧野 (Makino), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Nittai Geisler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Vallecano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bruno Vignis en un 1 contra 1 amb el porter Artur Morer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Vallecano van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Miguel Alija no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Vallecano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Neil Elsdon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Unión Porcina

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Alain Maestruarena va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Francisco Balbás quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Francisco Balbás va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fulgêncio Pinheiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Porcina que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Viladrich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Porcina sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Irelu Harribeltzaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Porcina creava perill des de la dreta al minut 56, però en Fulgêncio Pinheiro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francisco Balbás desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raul Mucenicu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Raul Mucenicu de Porcina per doble groga al minut 68.