Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ravaleta F.C (1592422) - Cska Chorro FC (799478) » 692145324: T69/J14/VII

Liga 692145324 Información oficial sobre el partido 692145324 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.971 (39007)

Ravaleta F.C Alineación oficial del equipo 'Ravaleta F.C' en el partido 3 - 0 Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido
Teemu Tyrväinen (50') 1 - 0
Justin Fox (67') 2 - 0
Wim Nijs (72') 3 - 0
Ravaleta F.C Alineación oficial del equipo 'Ravaleta F.C' en el partido 3 - 0 Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ravaleta F.C Alineación oficial del equipo 'Ravaleta F.C' en el partido 2 - 0 Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ravaleta F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 50 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Teemu Tyrväinen llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chorro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Justin Fox la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ravaleta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 67.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Ravaleta va aconseguir el 3 - 0 quan Wim Nijs va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Bruno Picone va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ravaleta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Elo Johannsen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Ravaleta va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Adrián Del Rosario Ardiles va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ravaleta Wim Nijs quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Justin Fox l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ravaleta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vinicio Carabalí en un 1 contra 1 amb el porter Boris Lerosier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Teemu Tyrväinen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Cska Chorro FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Vuelvetoros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Pedro Vuelvetoros va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Josef Francke va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramon Jesús Estrany de Chorro es va guanyar la targeta groga merescudament.