Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Béticos F.C (1437980) - PEPASOS FC (1431054) » 692144720: T69/J2/VII

Liga 692144720 Información oficial sobre el partido 692144720 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.961 (38997)

Castaña pilonga Alineación oficial del equipo 'Castaña pilonga' en el partido 3 - 1 CF Ralphito Alineación oficial del equipo 'CF Ralphito' en el partido
Pablo Gil de Borja (16') 1 - 0
1 - 1 Clodoveo Hoyuela (23')
Pedro Luis Arenas Arnal (70') 2 - 1
Amaro da Fonsagrada (80') 3 - 1
Castaña pilonga Alineación oficial del equipo 'Castaña pilonga' en el partido 3 - 1 CF Ralphito Alineación oficial del equipo 'CF Ralphito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Castaña pilonga Alineación oficial del equipo 'Castaña pilonga' en el partido 1 - 5 CF Ralphito Alineación oficial del equipo 'CF Ralphito' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castaña pilonga

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Pablo Gil de Borja, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Castaña es posava per davant!
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ralphito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Luis Arenas Arnal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Castaña es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 70.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Amaro da Fonsagrada va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en David Galaz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Castaña.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Toni Ríos va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Castaña va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Toni Ríos en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Morales Guzman, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamín Gerpe Landín.

CF Ralphito

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Clodoveo Hoyuela va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ralphito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Maestro va desviar el xut final de Clodoveo Hoyuela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Espalter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Ralphito creava perill des de la dreta al minut 77, però en Pablo Maestro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Raúl Serpa desviant la pilota a servei de cantonada.