Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atzavara Team (1368316) - Nottingamprisa (1334101) » 692143742: T69/J10/VII

Liga 692143742 Información oficial sobre el partido 692143742 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.943 (38979)

El Viso CF Alineación oficial del equipo 'El Viso CF' en el partido 1 - 4 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
0 - 1 Helmut Vestenberg (12')
0 - 2 Baldo Busato (28')
Abdelraffar Remach (40') 1 - 2
1 - 3 Helmut Vestenberg (49')
1 - 4 Willman Laso (79')
El Viso CF Alineación oficial del equipo 'El Viso CF' en el partido 1 - 4 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Viso CF Alineación oficial del equipo 'El Viso CF' en el partido 1 - 3 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Viso CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Abdelraffar Remach, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Viso.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Abdelraffar Remach de Viso es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 29, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Viso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hermenexildo Baamonde, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Viso va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Víctor Pérez Vega va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Agostino Barra va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

San Luis Atlético

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 12, Enrique Lama Cuevas va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Helmut Vestenberg que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Baldo Busato va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Helmut Vestenberg va aprofitar un error defensiu al minut 49, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Atlético.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Willman Laso de Atlético va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eufemio Posada va desviar el xut final de Sofus Dalgas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Sofus Dalgas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eufemio Posada, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Helmut Vestenberg va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Atlético va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ricardo Utrillas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Atlético quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sofus Dalgas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Florian Fiacre de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.