Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Nottingham Gra (439064) - Rocity FC (800626) » 692142907: T69/J11/VII

Liga 692142907 Información oficial sobre el partido 692142907 en Hattrick

18.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VII.928 (38964)

universaldeportes Alineación oficial del equipo 'universaldeportes' en el partido 3 - 2 talhumvercam Alineación oficial del equipo 'talhumvercam' en el partido
Fidel Illa (7') 1 - 0
1 - 1 Francisco Villalambrus (8')
Pedro César Estúñiga Diez (68') 2 - 1
Ramon Aldosa (69') 3 - 1
3 - 2 Adrià Gabarda (81')
universaldeportes Alineación oficial del equipo 'universaldeportes' en el partido 3 - 2 talhumvercam Alineación oficial del equipo 'talhumvercam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
universaldeportes Alineación oficial del equipo 'universaldeportes' en el partido 2 - 2 talhumvercam Alineación oficial del equipo 'talhumvercam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

universaldeportes

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. universaldeportes s'avançava en el marcador després que en Fidel Illa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gaxen Casanova la va rematar Pedro César Estúñiga Diez amb una magnífica volea que va fer pujar per a universaldeportes el 2 - 1.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de universaldeportes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramon Aldosa va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): universaldeportes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Agustín Pérez Jiménez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Agustín Pérez Jiménez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de universaldeportes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustín Pérez Jiménez.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Armengol de universaldeportes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

talhumvercam

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, Virgil Stăvaru va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Villalambrus va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el talhumvercam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Adrià Gabarda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del talhumvercam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Toni Méndez Blasco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Francisco Villalambrus va estar a punt de posar per davant a talhumvercam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto Robert va impedir un gol cantat.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carmine Signoriello de talhumvercam va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pere Anton Raldà es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Toni Méndez Blasco va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Roberto Robert no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jesús Revilla va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bruno Méndez Blasco de talhumvercam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.