Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Madrid CF. (1583122) - Nikoroa (118149) » 692141584: T69/J3/VII

Liga 692141584 Información oficial sobre el partido 692141584 en Hattrick

23.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VII.905 (38941)

Spartak de catalunya Alineación oficial del equipo 'Spartak de catalunya' en el partido 2 - 7 El Sardán Alineación oficial del equipo 'El Sardán' en el partido
Jorge Parra Ruiz (6') 1 - 0
1 - 1 Julio Claudio Montiel (35')
1 - 2 Eder Ramírez Togores (40')
1 - 3 Jorge Portabales (55')
1 - 4 Eufrasio Berdeogas (61')
1 - 5 Eder Ramírez Togores (66')
1 - 6 Manuel Imbullusqueta (80')
1 - 7 Rolando Corral (81')
Pedro Pablo Sello (89') 2 - 7
Spartak de catalunya Alineación oficial del equipo 'Spartak de catalunya' en el partido 2 - 7 El Sardán Alineación oficial del equipo 'El Sardán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spartak de catalunya Alineación oficial del equipo 'Spartak de catalunya' en el partido 3 - 1 El Sardán Alineación oficial del equipo 'El Sardán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de catalunya

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Jorge Parra Ruiz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del catalunya van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Pedro Pablo Sello que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joaquín Mejía de catalunya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jorge Parra Ruiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de catalunya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): catalunya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Carlos Saura González va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): catalunya enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ciprian Cătănescu va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salva Guinart de catalunya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciprian Cătănescu de catalunya es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Saura González de catalunya es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Sardán

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Julio Claudio Montiel va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sardán prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Eder Ramírez Togores.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Portabales de Sardán va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Eufrasio Berdeogas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 1 - 4 per a Sardán.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Eder Ramírez Togores va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Imbullusqueta de Sardán va fer un bon esprint per escapar-se de Dani Batalla i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 6. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sardán van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rolando Corral va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 7 pujava al marcador.