Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuensanta65 (1462089) - GD.Montargilense (1437809) » 692139139: T69/J7/VII

Liga 692139139 Información oficial sobre el partido 692139139 en Hattrick

21.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VII.861 (38897)

Cactilio Balompié Alineación oficial del equipo 'Cactilio Balompié' en el partido 1 - 4 Recreativo de Villalba Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Villalba' en el partido
0 - 1 Pedro Ochotorena (31')
0 - 2 Delfino Neda (34')
0 - 3 José María Martínez Perea (60')
Enrique Urroz (79') 1 - 3
1 - 4 Pedro Ochotorena (81')
Cactilio Balompié Alineación oficial del equipo 'Cactilio Balompié' en el partido 1 - 4 Recreativo de Villalba Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Villalba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cactilio Balompié Alineación oficial del equipo 'Cactilio Balompié' en el partido 1 - 1 Recreativo de Villalba Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Villalba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cactilio Balompié

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Cactilio va acabar amb la pilota als peus de Enrique Urroz que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Radu Bălean va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Cactilio va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan İsmail Agah va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 70, el Cactilio estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Sergio Villaelriego va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Fernando Gastey va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 74 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Inocencio Bonome de Cactilio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Recreativo de Villalba

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Pedro Ochotorena va posar els visitants Recreativo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Ochotorena entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Recreativo, un peu providencial d'en Delfino Neda va situar el 0-2 al panell digital.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En José María Martínez Perea va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 81 i semblava que Recreativo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pedro Ochotorena va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per José María Martínez Perea al minut 23 semblava entrar, però Bermudo Bosque va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Recreativo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Forn Pertejo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de José María Martínez Perea al minut 39.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Martínez Perea de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.