Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoCarora (308014) - arMADA INVENCIBLE DEL SEVILLA CD (436272) » 692138786: T69/J3/VII

Liga 692138786 Información oficial sobre el partido 692138786 en Hattrick

23.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VII.855 (38891)

Malakito Vallecano C.F Alineación oficial del equipo 'Malakito Vallecano C.F' en el partido 0 - 0 CIUDAD DE VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE VILLARREAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malakito Vallecano C.F Alineación oficial del equipo 'Malakito Vallecano C.F' en el partido 2 - 0 CIUDAD DE VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE VILLARREAL' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malakito Vallecano C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 14, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Alfonso Ruiz Gavero sempre els tira per la dreta i en Felip Torrents, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Enrico Marconcini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pedro Villabona, el jugador de Vallecano va ser expulsat al minut 28.

CIUDAD DE VILLARREAL

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): VILLARREAL van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 15 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Ramos García no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de VILLARREAL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio del Bosque va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILLARREAL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nouh Chaoufi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Egon Schäfer-Budimir va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de VILLARREAL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Ramos García de VILLARREAL es va guanyar la targeta groga merescudament.