Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Zaudin (1589089) - CD Ebro (994104) » 692136640: T69/J12/VII

Liga 692136640 Información oficial sobre el partido 692136640 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.816 (38852)

abombas Alineación oficial del equipo 'abombas' en el partido 0 - 5 FC Sporting Caracoles SAD Alineación oficial del equipo 'FC Sporting Caracoles SAD' en el partido
0 - 1 Enrique Labayen (13')
0 - 2 Enrique Labayen (64')
0 - 3 Agustí Tahull (73')
0 - 4 Pablo Piña (79')
0 - 5 Antonio Coenza (80')
abombas Alineación oficial del equipo 'abombas' en el partido 0 - 5 FC Sporting Caracoles SAD Alineación oficial del equipo 'FC Sporting Caracoles SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
abombas Alineación oficial del equipo 'abombas' en el partido 0 - 4 FC Sporting Caracoles SAD Alineación oficial del equipo 'FC Sporting Caracoles SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abombas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de abombas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santiago Zabala va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Pepito Águila de abombas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

FC Sporting Caracoles SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enrique Labayen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Caracoles va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Enrique Labayen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Agustí Tahull va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Caracoles.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Guillermo Paxe estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pablo Piña va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 79.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Antonio Coenza va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Coenza va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Dogartzi Kanpizelai aquest no va estar a l'altura.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Antonio Coenza va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Caracoles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dogartzi Kanpizelai, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Agustí Tahull quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joan Salvador Garsaball, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): José Cabarcos de Caracoles va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.