Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Dos Tréboles (796694) - Mariola F.C. (994228) » 692136472: T69/J12/VII

Liga 692136472 Información oficial sobre el partido 692136472 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.813 (38849)

Los Mahou Alineación oficial del equipo 'Los Mahou' en el partido 1 - 0 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
Carlos Signau (61') 1 - 0
Los Mahou Alineación oficial del equipo 'Los Mahou' en el partido 1 - 0 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Mahou Alineación oficial del equipo 'Los Mahou' en el partido 0 - 2 Mariola F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariola F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mahou

Goles Goles

  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mahou va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carlos Signau aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mahou, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Juan Castillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Signau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Mariola F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Daniel Durante va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Francisco Deles va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Leonardo Buggea, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Leonardo Buggea va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Serafim Rosa va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Clarke Smith s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.