Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javatoooo CF (1372062) - Gamarra MCF (1580257) » 692131064: T69/J4/VII

Liga 692131064 Información oficial sobre el partido 692131064 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.717 (38753)

Javatoooo CF Alineación oficial del equipo 'Javatoooo CF' en el partido 2 - 0 UNITE MiU Alineación oficial del equipo 'UNITE MiU' en el partido
Juan Ignacio Mastrángelo (50') 1 - 0
Tuomas Perälä (82') 2 - 0
Javatoooo CF Alineación oficial del equipo 'Javatoooo CF' en el partido 2 - 0 UNITE MiU Alineación oficial del equipo 'UNITE MiU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Javatoooo CF Alineación oficial del equipo 'Javatoooo CF' en el partido 3 - 0 UNITE MiU Alineación oficial del equipo 'UNITE MiU' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javatoooo CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Javatoooo va ser Juan Ignacio Mastrángelo.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Wilko Ravensbergen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tuomas Perälä va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Aljoša Šitin va servir per deixar enrere el gegant Dragoş-Robert Zariosu al minut 28, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Javatoooo va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Barnaba Lo Presti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Javatoooo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Barnaba Lo Presti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricardo Robledo va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ricardo Robledo va ridiculitzar a en Dragoş-Robert Zariosu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Juan Ignacio Mastrángelo gairebé va marcar per a Javatoooo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Aljoša Šitin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wilko Ravensbergen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

UNITE MiU

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): UNITE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martín Emilio Marentes va desviar el xut final de Rogelio Celma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Rogelio Celma va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de UNITE que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): UNITE van sortir al contraatac al minut 64, però Gilberto Abolafio Martínez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Óscar Gavilán de UNITE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Vea de UNITE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.