Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Macabucha Team (992761) - ToKaPeLoTaS (1371137) » 692130840: T69/J5/VII

Liga 692130840 Información oficial sobre el partido 692130840 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.713 (38749)

__Irmandiños__ Alineación oficial del equipo '__Irmandiños__' en el partido 4 - 0 CIUDAD DEL BETIS Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DEL BETIS' en el partido
Rafa Bravo Roldán (14') 1 - 0
Sebastián Agudelo (19') 2 - 0
Rafa Bravo Roldán (54') 3 - 0
Pere Sutrà (89') 4 - 0
__Irmandiños__ Alineación oficial del equipo '__Irmandiños__' en el partido 4 - 0 CIUDAD DEL BETIS Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DEL BETIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
__Irmandiños__ Alineación oficial del equipo '__Irmandiños__' en el partido 5 - 1 CIUDAD DEL BETIS Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DEL BETIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

__Irmandiños__

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafa Bravo Roldán, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Sebastián Agudelo va augmentar l'avantatge de __Irmandiños__ a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de __Irmandiños__ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafa Bravo Roldán va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, __Irmandiños__ va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pere Sutrà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Henry Free gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sotiris Marinis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Vallina de __Irmandiños__ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CIUDAD DEL BETIS

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): CIUDAD va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Antonio Frella va quedar-se sol davant el porter Lluís Ribas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Antonio Frella gairebé marca per a CIUDAD al minut 18 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jordi Sanguino va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Lluís Ribas.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 47 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dimitar Tonkov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Félix Lera Hernández va intentar anar-se'n per velocitat al minut 48 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de CIUDAD van pujar a rematar. Però en Conan Quintía la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Feliciano Sampedro quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Lera Hernández.