Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE PRAT DE LLOBREGAT (1462528) - Playa De San Juan C.F (310522) » 692130344: T69/J7/VII

Liga 692130344 Información oficial sobre el partido 692130344 en Hattrick

21.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VII.704 (38740)

AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 1 - 4 Playa De San Juan C.F Alineación oficial del equipo 'Playa De San Juan C.F' en el partido
Máté Hungler (4') 1 - 0
1 - 1 Jesús Verger (33')
1 - 2 Alvarado Pérez de Colosía (70')
1 - 3 Jesús Mancebo (72')
1 - 4 Otto Dongelmans (75')
AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 1 - 4 Playa De San Juan C.F Alineación oficial del equipo 'Playa De San Juan C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 2 - 1 Playa De San Juan C.F Alineación oficial del equipo 'Playa De San Juan C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE PRAT DE LLOBREGAT

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Una falta al minut 4 va provocar un lliure directe. Máté Hungler el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El LLOBREGAT ho intentava per la dreta per mitjà de Máté Hungler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Judicaël Fayolle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 69, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Máté Hungler sempre els tira per la dreta i en Miguel Tejada Porras, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Faustino Dias Gonçalves no oblidarà el que li va passar durant el minut 80. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Franjo Frka de LLOBREGAT es va guanyar la targeta groga merescudament.

Playa De San Juan C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Jesús Verger va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Playa, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Playa eren letals, i Alvarado Pérez de Colosía va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jesús Mancebo de Playa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Francesco Gabbani va descol·locar totalment la defensa contrària i Otto Dongelmans no va perdonar i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Playa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francesco Gabbani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Babiano va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Otto Dongelmans va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Robert Kochedykov es va comportar com un juvenil al minut 68 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.