Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DonibaneFT (440567) - Tortuzorrito (1436327) » 692128343: T69/J10/VII

Liga 692128343 Información oficial sobre el partido 692128343 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.668 (38704)

Ruben Piano F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruben Piano F. C.' en el partido 1 - 5 Juminkos Alineación oficial del equipo 'Juminkos' en el partido
0 - 1 Filip Grzegorczyk (28')
Juan Luis Campa (35') 1 - 1
1 - 2 Zdzisław Chochół (41')
1 - 3 Moritz Gulba-Engel (65')
1 - 4 Zdzisław Chochół (71')
1 - 5 Yannick Hautem (81')
Ruben Piano F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruben Piano F. C.' en el partido 1 - 5 Juminkos Alineación oficial del equipo 'Juminkos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Ruben Piano F. C. Alineación oficial del equipo 'Ruben Piano F. C.' en el partido 1 - 7 Juminkos Alineación oficial del equipo 'Juminkos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruben Piano F. C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ruben amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Juan Luis Campa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Isidro Enbeitia es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 200 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 65 amb una falta ben llançada per en Isidro Enbeitia, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Odín Caritat de Ruben va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Xuventino Bandeira que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Angel Dimitrov de Ruben es va guanyar la targeta groga merescudament.

Juminkos

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Filip Grzegorczyk de Juminkos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Juminkos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Zdzisław Chochół es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Moritz Gulba-Engel de Juminkos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zdzisław Chochół, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Juminkos per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 81. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Yannick Hautem. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, José Ferreras va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.