Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caimanes CD (772709) - Racing de Maná (1589847) » 692126030: T69/J6/VII

Liga 692126030 Información oficial sobre el partido 692126030 en Hattrick

14.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VII.627 (38663)

You'll Never Work a Lot F. C. Alineación oficial del equipo 'You'll Never Work a Lot F. C.' en el partido 0 - 2 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
0 - 1 Juan 'El Padrino' Vito (47')
0 - 2 Óscar 'Locomotora' Horazqueta (60')
You'll Never Work a Lot F. C. Alineación oficial del equipo 'You'll Never Work a Lot F. C.' en el partido 0 - 2 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
You'll Never Work a Lot F. C. Alineación oficial del equipo 'You'll Never Work a Lot F. C.' en el partido 2 - 2 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

You'll Never Work a Lot F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Youll per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Georgi Kolev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francisco Escudero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Youll per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Raúl Granados va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Youll va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joaquín Fernández la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heriberto Daza de Youll amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Boinas Verdes Españoles

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Xavi 'Mosquetero' Armajach la va rematar Juan 'El Padrino' Vito amb una magnífica volea que va fer pujar per a BVE el 0 - 1.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Óscar 'Locomotora' Horazqueta va aprofitar un error defensiu al minut 60, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a BVE.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BVE la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BVE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xavi 'Mosquetero' Armajach, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi 'Mosquetero' Armajach de BVE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.