Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camp de Tarragona S.A.D. (1456168) - Racing de Maná (1589847) » 692126009: T69/J1/VII

Liga 692126009 Información oficial sobre el partido 692126009 en Hattrick

09.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VII.627 (38663)

Arsenal de FODI Alineación oficial del equipo 'Arsenal de FODI' en el partido 1 - 1 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
Anir Touijer (74') 1 - 0
1 - 1 Heitor 'La Bestia' Piñón (82')
Arsenal de FODI Alineación oficial del equipo 'Arsenal de FODI' en el partido 1 - 1 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal de FODI Alineación oficial del equipo 'Arsenal de FODI' en el partido 2 - 0 Boinas Verdes Españoles Alineación oficial del equipo 'Boinas Verdes Españoles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal de FODI

Goles Goles

  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Arsenal s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Anir Touijer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Jaime Hernández Luna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Aubin Mendy va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anir Touijer no va ser aprofitada per en Eufemio Rasero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Benantzio Basabe de Arsenal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ruben Donfrancesco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justo García de Olalla de Arsenal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Boinas Verdes Españoles

Goles Goles

  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de BVE amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Heitor 'La Bestia' Piñón, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): BVE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Heitor 'La Bestia' Piñón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BVE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván 'Paquete' Agóitiz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego 'El loco' Zadaya.