Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conacos FC (120731) - Manchester Hotpurs (1431975) » 692125669: T69/J14/VII

Liga 692125669 Información oficial sobre el partido 692125669 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.620 (38656)

los soler Alineación oficial del equipo 'los soler' en el partido 6 - 1 Real Balompédica Andaluza Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Andaluza' en el partido
Samuel Eibiti (31') 1 - 0
Oriol Angelats (41') 2 - 0
Julio Ardilla (43') 3 - 0
Óscar Gotiortúa (81') 4 - 0
Oriol Angelats (83') 5 - 0
5 - 1 Ovidiu-Florin Şurtea (84')
Enrique Gerpe Landín (86') 6 - 1
los soler Alineación oficial del equipo 'los soler' en el partido 6 - 1 Real Balompédica Andaluza Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Andaluza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los soler Alineación oficial del equipo 'los soler' en el partido 4 - 0 Real Balompédica Andaluza Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Andaluza' en el partido
Tiene suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los soler

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balompédica. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Samuel Eibiti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del soler es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 31.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de soler. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Oriol Angelats xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Acacio Caride va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Julio Ardilla que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan soler va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Gotiortúa des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Acacio Caride la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Oriol Angelats que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Enrique Gerpe Landín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): soler va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Acacio Caride va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tomás Largoet.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Samuel Eibiti gairebé va marcar per a soler des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Enrique Gerpe Landín de soler va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Balompédica Andaluza

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Balompédica va reduir l'avantatge rival a 5 - 1, quan Ovidiu-Florin Şurtea va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mario Urquicia la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Balompédica havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ovidiu-Florin Şurtea quasi redueix la diferència al marcador al minut 85, però una gran estirada d'en Fernando Fernández Grandoso va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.